top
Societatea Romana Speranta
bottom

Societatea Romana Speranta


Suntem o asociatie neguvernamentala, nonprofit, umanitara a familiilor cu persoane (copii si adulti) cu handicap mental, din Timisoara si jud. Timis. Ne-am infiintat in 1990 la initiativa unui grup de 40 de parinti, ajungand, in prezent, sa reunim 956 de familii.
Oferim urmatoarele servicii: anchete sociale, un centru Respite – care / centru de criza pentru familii in situatii de criza cu copii cu handicap mental; minivacante pentru membrii nostri la tabara societatii din M-tii Retezat; intalniri cu specialisti si reprezentanti ai administratiei locale, ai vietii politice, activitati specifice de advocacy (obtinere de date si drepturi conform legii); ajutoare materiale din donatii si sponsorizari.

Societatea Româna Speranta este membra a:

  • Ligii Nationale a Asociatiilor pentru Sprijinirea Persoanelor cu Handicap Mental din România
  • Federatiei Organizatiilor Umanitare
  • Reteaua de Informare si Cooperare pentru Integrarea in Comunitate a Copiilor cu Cerinte Educative Speciale (Asociatia RENINCO Romania)
  • Inclusion International (membru asociat)
  • The European Association of service Providers for Persons with Disabilities – EASPD -Asociatia Europeana a Furnizorilor de Servicii pentru Persoanele cu Dizabilitati (membru asociat)

Str. Fagului nr. 17, 300561 Timisoara

0040 256 490 245

0040 256 201 152

Tags:

http://www.intermeding.com/speranta/

04/19/2001

Asociatie

Timis,

Both comments and pings are currently closed

Mesajele sunt inchise.

Login

Best events: