+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
1 CV + 1 scrisoare de motivatie = oportunitati spre Europa
bottom

March 1, 2012 | In: , , ,

 

– Ti-ai dorit sa faci un stagiu de voluntariat european  in Europa?  Sau ai facut voluntariat european si ti-ar trebui sa aplici pe proiecte de viitor?

-Normal,  Ce trebuie sa fac?

– Trebuie doar sa ai un CV bun si o scrisoare de motivatie care sa fie pe placul organizatiei gazda, a angajatorului,  s.a.m.d

Dar cum pot sa imi fac un CV bun? cum pot sa scriu o scrisoare de motivatie care sa fie pe placul tuturor? Nu stiu sa il fac!

In caz ca esti in impas te invitam la un eveniment Student Plus  – Centrul de Voluntariat Timisoara. Evenimentul  va avea loc in data de 9 martie 2012, de la ora 17. Atunci va avea loc un seminar despre trucuri cum sa scri  un  CV si o scrisoare de motivatie buna.  Tot evenimentul va fi intr-o maniera interactiva.

–   Oricine poate participa? Cum ma inscriu?

–  Evenimentul  este destinat in special tinerilor intre 18-30 ani. Oricine poate participa, dar locurile sunt limitate.  In caz ca doresti sa participi  te rog sa confirmi pe e-mailul  evs@studentplus.ro pana in data de 08.03.2012.

– Unde se va tine?

Evenimentul se va tine la sediul Student Plus , bvd Take Ionescu, 40, Timisoara.

Ce informatii ar trebui sa mai stiu?

– Evenimentul va avea loc in limba engleza (deoarece avem si voluntare straine). Limba engleza este sugerata dar nu reprezinta o conditie de a participa.

–  Multumesc. Cu siguranta voi fi acolo.

– Te asteptam. Echipa CVT si Student Plus.

Mesajele sunt inchise.