+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
2 proiecte EVS in Austria
bottom

February 23, 2011 | In: ,

Aha – Tipps und Infos für junge Leute, din Austria cauta voluntari pentru doua proiecte de EVS long term. Pentru aceste 2 proiecte trebuie sa se aplice pana in 14 martie.

1. la Youth Club Dornbirn proiectul va incepe in 03.10.2011 si va dura pana in 03.06.2012. Voluntarul va face parte dintr-o echipa de 40 de persoane. La Kulturcafé Schlachthaus el/ea va putea organiza petreceri sau evenimente culturale (ex. sa reserve bilete la concerte). Un alt eveniment va fi Youthcafé Vismut. Aici vor participa adolescenti intre 13-16 ani. Aici voluntarul va vorbi cu tanarul sau il va ajuta in anumite activitati. De exemplu: dans, skateboarding. Un alt eveniment va fi “Job Ahoi!”. Aici tineri someri pot ajuta la repararea unei barci. In acest proiect voluntarul va pune accent pe dezvoltarea abilitatilor manuale.

2. la Youth Work Hohenems proiectul va incepe in 03.10.2011 si va dura pana in 03.10.2012. Voluntarul va lucra in centre pentru tineri. De asemenea el se va axa pe proiecte culturale, educationale sau creative. Va mai asista si la unele traininguri sau workshopuri pentru a putea sa isi dezvolte abilitatile sociale. Printre workshopuri cele mai cunoscute sunt: Bandworkshop (sa invete sa cante la un instrument sau chiar sa isi faca o formatie), Arte (de la pictura pana la sculptura), Artizanat, Sporturi (ex. Antrenamente de footbal). Se prefera ca voluntarul sa fie peste 20 ani.

Numerele de referinta (EI ref) al organizatilor  din Austria sunt 2010-AT-34 si 2009-AT-20, si il gasiti in baza de date  a organizatiilor acreditate SEV din Europa http://ec.europa.eu/youth/evs. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa office@voluntar-timisoara.ro sau office@studentplus.ro.

Mesajele sunt inchise.