+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
20 locuri pentru proiecte SEV in Italia
bottom

January 30, 2012 | In: , ,

InformaGiovani selecteaza voluntari SEV pentru diferite proiecte care se vor desfasura in Sicilia, Italia.

Se cauta 2 voluntari pentru biroul de la Informa Giovani. Proiectul va incepe in 06.09.2012 si va dura 1 an. Biroul este locul unde se organizeaza diferite proiecte si activitati cum ar fi: cursuri de training, “targuri” ale activitatilor de voluntar, si cooperare intre organizatii internationale. Voluntarul se va ocupa cu probleme administrative din birou si se va ocupa cu promovarea retelei de IG in toata Europa. Le va da voluntarilor posibilitatea de a isi imbunatati cunostiinte legat de managementul organizational, implementare de proiecte si sa invete mai multe despre finantari europene.

—————————————————————————————————-

2 voluntari sunt cautati pentru centrul TAU-Inventare insieme. Proiectul va incepe in 06.09.2012 si va dura 1 an. Ei vor  lucra in regiunea saraca Zisa cu tineri intre 12-18 ani. Voluntarii se vor ocupa de activitatile socio-culturale, sa tina cursuri de limbi si sa organizeze workshopuri artistice.

———————————————————————–

4 voluntari au avut nevoie la Apriti Cuore. Proiectul va incepe in 06.09. 2012 si va dura 1 an. Voluntarii se vor ocupa de activtati educationale,  activitati din timpul liber,etc. Proiectul va implica lucrul cu copiii cu dizabilitati. Din acest motiv in scrisoarea de motivatie trebuie sa exemplificati concret motivul pentru care ati ales proiectul. Un avantaj ar fi lucrul in acest domeniu.

—————————————————————————————–

Se cauta 2 voluntari pentru a lucra in Biblioteca pentru copii. Proiectul va incepe in 06.09.2012 si va dura 1 an. Voluntarul se va ocupa cu workshopuri pentru copiii.

———————————————————————————————–

Se cauta 2 voluntari pentru a lucra la Isola delle Femminine. Proiectul va dura 1 an si va incepe in 06.09.2012. Voluntarii vor colabora cu scolile locale, asociatii si parohii, dar si cu organizatii care se ocupa de voluntariat pe termen scurt. Proiectul se va desfasura in cooperare cu LIPU, liga de protectie a pasarilor.

——————————————————————————————————

Se cauta 2 voluntari care sa lucreze la Casa memoria “Peppino Impastato”. Proiectul va dura 1 an si va incepe in 06.09.2012. Voluntarii vor fi implicati in activitati educationale si promova campanii antimafia.
———————————————————————————————-

Se cauta 5 voluntari pentru un short tem. Proiectul va dura 1 luna, si va incepe in 10.08.2012. Voluntarii vor fi implicati in diferite tabere si proiecte sociale. Principalele activitati se vor desfasura in rezervatii naturale sau vor lucra cu copiii cu dizabilitati.

———————————————————————————————-

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la office@studenplus.ro sau evs@studentplus.ro.

Puteti contacta direct organizatia din Italia la e.veroli@informa-giovani.org

Link in limba engleza legat de acest proiect este:
https://www.voluntar-timisoara.ro/evs-vacancies-%E2%80%93-20-places-in-sicily/

Mesajele sunt inchise.