+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
25 de companii au oferit absolventilor oportunitati de cariera la Targul online HiPo.ro
bottom

August 16, 2011 | In: , , ,

25 de companii au oferit absolventilor oportunitati de cariera la Targul online HiPo.ro

In perioada 16 iunie – 15 august 2011, proaspat absolventii au avut ocazia de a aplica la peste 200 de oportunitati de cariera in cadrul celei de-a 5-a editii a Targului online  <http://www.hipo.ro> Hipo.ro.

25 de companii de top, printre care Cargill, Celestica, Continental, Genpact, GHF Group, ING, Libra Bank, Webhelp, Wipro, Zentiva  etc. au oferit proaspat absolventilor sansa de a-si incepe o cariera prin programele de internship si traineeship, dar si prin job-urile entry level scoase la concurs. Angajatorii care au participant la targ cu standuri virtuale activeaza in domenii precum Bancar, Servicii Financiare, Auto, Consultanta, Constructii, FMCG, IT&C, Inginerie.

Pozitiile care au atras cel mai mare numar de aplicari (intre 100 si peste 1000) sunt programele de management trainee si programele de internship:
Relationship Manager Trainee in cadrul unei banci – 1706 aplicanti,

Asistent Marketing Internship intr-o companie din Constructii – 718 aplicanti,
Quality Internship intr-o companie farmaceutica – 451 aplicanti,

Market Development Specialist Internship intr-o firma din IT&C Software – 413 aplicanti,

Branding Internship intr-o companie din domeniul IT&C Software -408,

Software Engineer Internship intr-o companie de IT – 109 aplicanti.

Pe langa oportunitatea de a-si incepe cariera intr-o companie de top imediat dupa absolvire, cei peste 200.000 de vizitatori ai targului virtual de cariera desfasurat pe portalul  <http://www.hipo.ro> www.hipo.ro  au putut consulta un Ghid practic de angajare alcatuit din 5 articole cu sfaturi pentru proaspat absolventi legate de procesul de recrutare. De asemenea, 50 de absolventi interesati de o cariera in domeniul economic sau tehnic au participat la 2 seminarii online cu tema “Strategii avansate de angajare pentru absolventi”.  In cadrul celor 2 sesiuni, participantii au invatat cum sa se diferentieze in procesul de recrutare si cum sa reactioneze atunci cand, desi au aplicat la mai multe joburi, nu au fost cautati de nimeni pentru un interviu.

Mai mult, CV-urile completate de candidati pe perioada targului online pentru absolventi au fost inscrise automat in cursa pentru castigarea unui laptop Dell Inspiron si a 10 sedinte de consiliere in cariera. Sedintele de consiliere in cariera sunt oferite de specialisti in resurse umane si, in urma lor, castigatorii vor primi feedback pentru imbunatatirea si rescrierea CV-ului, pregatirea pentru interviuri si construirea unui plan de cariera personalizat.

Targul online HiPo.ro <http://www.hipo.ro>  pentru proaspat absolventi s-a aflat in acest an la cea de-a 5-a editie. Evenimentul virtual s-a adresat in special absolventilor din promotia 2011 de la ciclul de licenta si masterat din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj si Sibiu, dar si altor absolventi si tineri profesionisti  din tara dornici sa se angajeze in aceasta vara.

  • Tags:

Mesajele sunt inchise.