+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
3 proiecte EVS in Estonia
bottom

February 22, 2011 | In: ,

MTÜ Viljandimaa Vabatahtlike Keskus, din Viljandi, Estonia cautavoluntari pe o perioada de 9 luni pentru 3 proiecte. Proiectele vor incepe in 01.09.2011  si se vor termina in 01.06.2012. Deadline-ul pentru aplicatii este 1.03.2011. Toate cele 3 proiecte vor presupune lucrul cu adulti cu dizabilitati.

1.      la Päevakeskus Vinger MTÜ principala sarcina va fi sa ajute persoane cu dizabilitati si sa organizeze workshopuri pentru clienti. Sarcinile voluntarului vor depinde foarte mult de abilitatile si interesele sale. Alte activitati la care vor participa voluntarii sunt: asistare la workshopuri si diferite activitati ale centrului (gatit, dans, ore de muzica, artizanat, etc); va initia noi activitati; sa ajute oamenii daca va fi nevoie; sa isi prezinte propria cultura intr-un stil non-formal, sa organizeze iesiri si excursii. Numarul de voluntari acceptati: maxim 2.

2.      la Viljandimaa Singel principala sarcina va fi sa ajute persoane cu dizabilitati in activitatile lor zilnice si sa organizeze diferite workshopuri. . Sarcinile voluntarului vor depinde foarte mult de abilitatile si interesele sale. Alte activitati la care vor participa voluntarii sunt: asistare la workshopuri si diferite activitati ale centrului (gatit, dans, ore de muzica, artizanat, etc); va initia noi activitati; sa ajute persoane cu handicap motoriu; sa isi prezinte propria cultura intr-un stil non-formal, sa organizeze lectii de a invata o limba straina, sa organizeze excursii sau tabere. Numarul de voluntari acceptati:1.

3.      la MTÜ Hingerahu principale activitati la care vor participa voluntarii vor fi: sa asiste oamenii cu dizabilitati; sa tina cursuri de limbi straine; sa isi prezinte propria tara intr-o maniera inedita; sa aduca ideei noi proiectului; sa participe la activitati cum ar fi (muzica, arta, teatru, sport, lecturi, artizanat, gatit, cantat, dans); sa participe la tabere de vara sau alte iesiri educationale, sa organizeze Ziua Culturala axandu-se pe diferente culturale. Numarul de voluntari acceptati:2.

Numerele de referinta (EI ref) al organizatiilor din Estonia sunt 2010-EE-6, 2010-EE-7, 2010-EE -51, si il gasiti in baza de date  a organizatiilor acreditate SEV din Europa http://ec.europa.eu/youth/evs. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa office@voluntar-timisoara.ro sau office@studentplus.ro.

Mesajele sunt inchise.