+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
5 întrebări la care trebuie sa răspunzi sincer daca vrei sa pleci in SEV
bottom

May 12, 2011 | In: , ,

Dragi prieteni si viitori voluntari europeni vrem sa punctam un fapt important pentru buna reusita a unui stagiu de voluntariat european. SEV nu este improvizatie, deaceea  sfatul nostru este  sa raspundeti cat mai sincer la cele 5 intrebari  de mai jos inainate de a aplica la un proiect SEV. Noi ne-am gandit ca v-ar ajuta sa fiti mai bine pregatiti  pentru experienta SEV.

1. Care este motivatia ta personala?

2. In ce domeniu ai vrea sa te implici ?

3. Pentru ce perioada de timp esti dispus sa te implici in tot ce inseamna un proiect SEV? Adica de la  cautarea unei organizatii de trimitere, pasii pe care trebuie să îi urmezi impreuna cu ea pana la acceptarea in proiectul care iti convine cel mai mult si pana la partea de follw-up.

4. Care este tara/tarile in care vrei sa faci stagiul?

5. Sa intalnesti  oameni noi si diferiti este 50% din motivatia ta ?

A fost greu?!! Daca ai raspuns sincer la aceste intrebari  ne poti contacta si te vom ajuta sa traiesti experienta SEV. Daca ai mai multe optiuni te vom consilia sa alegi ce ti se potriveste mai bine.

Ne poti lasa un mesaj aici, pe site sau ne poti trimite un email la adresele office@voluntar-timisoara.ro si office@studentplus.ro. Daca esti din Timisoara ne poti face o vizita la sediul nostru de pe BV.Take Ionescu 40

 

 

  • Tags:

Mesajele sunt inchise.