+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
6 luni voluntar in Grecia? Da va rog!
bottom

September 18, 2013 | In:

3Grecia a fost in ultimul timp in atentia lumii datorita crizei economice. In ciuada problemelor economice exista inca foarte multi europeni care isi doresc macar o data in viata sa se plimbe pe plajele grecesti, sa vada livezile de maslini, sa urce stancile incalzite de soare sau sa faca  voluntariat aici.

Asadar, daca va place sa lucrati cu copiii, daca va place Grecia, daca va doriti sa fiti voluntar si ati spus ca de maine, de maine, avem o propunere extraordinara pentru voi. Organizatia Orfeas are in derulare 3 proiecte pentru care au nevoie de voluntari. Toate trei au ca activitati principale lucrul cu copiii intre 5-12 ani in gradinite sau centre de zi. Proiectele se desfasoara intr-o zona a Greciei plina de istorie, frumuseti naturale si traditii. Este vorba despre regiunea Corinth.

Activitatile principale: supravegherea copiilor, participarea la organizarea activitatilor de desen, diverse workshopuri, pregatirea materialelor didactice.

Aceste proiecte au data limita de aplicatie 1 octombrie 2013 si perioada de desfasurare de 6 luni. 

Mai jos puteti accesa linkul catre unul dintre proiecte http://www.orfeas.org/index.php?option=com_content&view=article&id=37&Itemid=57

Daca doriti sa aplicati pentru acest stagiu va rugam sa o faceti cat mai repede la adresa evs@studentplus.ro. 

Si nu uitati pentru testimoniale ale voluntarilor nostri in lume accesatihttps://www.voluntar-timisoara.ro/voluntari/ iar pentru ajutor la aplicatii https://www.voluntar-timisoara.ro/cum-sa-devin-voluntar-evs/

Mult succes!!

 

Mesajele sunt inchise.