+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Seminar Managementul voluntarilor – “A Theory of Change”
bottom

November 30, 2010 | In: , , ,

Fundatia Student Plus – Centrul de Voluntariat Timisoara va invita sa luati parte in zilelele de 10 si 11 decembrie la seminarul A Theory of Change – managementul voluntarilor. Seminarul va fi sustinut de catre Violeta Vajda, Volunteering Development and Policy Advisor, Eastern Europe, Central Asia and China, VSO International, cu sprijinul echipei CVT.

Invitatia participarii la seminar este adresata atat organizatiilor  care lucreaza cu voluntari, cat si viitorilor voluntari.  Asadar, daca sunteti coordonatori de voluntari sau persoane interesate de voluntariat, sunteti asteptati in zilele de 10 si 11 decembrie la sediul Fundatiei Student Plus, BV.Take Ionescu 40.

Programul seminarului:

  • 10 dec  ora 17.00-20.00  – “A Theory of Change” – teoria schimbarii
  • 11 dec ora 10.00-13.00 – Volunteer Management cycle (etapele managmentului voluntarilor)

Locatia : sediul Fundatiei Student Plus din Bv. Take Ionescu 40, Timisoara

Daca tema seminarului vi se pare atractiva si doriti sa participati, va rugam sa trimiteti confirmarea de participare pana in data de 8 dec.2010 la coordonatele: email office@voluntar-timisoara.ro sau telefon 0256-494390, persoana de contact d-ra Florentina Turcanu. In cazul  in care alegeti sa participati doar intr-o singura zi a seminarului, va rugam sa specificati.

Locurile sunt limitate.

  • Tags: