+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Academia Seniorilor 2017: au inceput inscrierile la cursul intensiv de limba engleza incepatori
bottom

January 19, 2017 | In: , , ,

Academia Seniorilor 2017: au început înscrierile la cursul intensiv de limba engleză începători 

”Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât mai multe putem învăța”

Fundația Student Plus organizează cursuri de limba engleză pentru seniori, nivel începător. Cursurile se vor desfășura în perioada 23 ianuarie – 15 martie, de două ori pe săptămînă, la sediul fundației – Timisoara, blv. Take Ionescu 40. fiind susținute de Ozge Can Ceylan, o tânără studentă la limba engleză. Participanții vor contribui cu o taxă în valoare de 100 de lei. Informații la telefon 0371 111201 și email office@studentplus.ro.

Societatea actuală este tot mai deschisă din multe puncte de vedere. Granițele țărilor sunt flexibile, mai ales în Uniunea Europeană, călătoriile cu avionul sunt accesibile, așa că putem să ajungem rapid și în locuri mai îndepărtate, iar în același timp tot mai mulți turiști străini vizitează țara noastră.
Noile tehnologii sunt ușor de folosit și foarte utile, oferindu-ne asistență într-o varietate de situații.

Nu de mult, orașul nostru,Timișoara, a primit titlul de Capitală Europeană a Culturii pentru anul 2021. Astfel, contextul actual pentru ca noi, cetățenii de toate vârstele, să beneficiem și să învățăm lucruri noi este unul foarte generos.
Lumea evoluează și, împreună cu ea, trebuie să evoluăm și noi.

Dacă, în generațiile trecute, limba străină care se studia de preferință în școlile din România era franceza, acum limba engleză este cea care deține monopolul în relațiile internaționale, în tehnologie sau divertisment.

În acest început de an vă propunem un curs intensiv de limba engleză pentru seniori, nivel începător, care să vă ajute în a face primii pași pentru a învăța cea mai utilizată limbă internațională. Scopul nostru este să oferim startul în învățarea limbii engleze, printr-o abordare non-formală și conversațională.

Trainer principal va fi Ozge, studentă la limba engleză în Turcia, care desfășoară un stagiu de pregătire de 2 luni în Timișoara prin programul Erasmus Plus.

Cursurile se vor desfășura de 2 ori pe săptămână, în perioada 23 ianuarie – 15 martie. Urmând acest program de studiu, în doar 7 săptămâni, participanții de nivel începător vor fi echipați cu un vocabular de bază și vor fi capabili să comunice în situațiile obișnuite, din viața de zi cu zi, sau în timpul unei călătorii în străinătate. Vor fi folosite metodele clasice ale predării la clasă îmbinate cu exerciții interactive, vizionări de clipuri, coaching și comunicare prin social media.

Deoarece procesul de învățare este stimulat de interacțiunea socială și expunerea la situații de învățare cât mai diferite, studenții de vârsta a treia vor beneficia și de un eveniment intercultural ce va avea ca temă cultura turcă.

Pentru înscrieri, vă invităm să ne contactați telefonic la numerele 0256 494390 / 0371 111201 sau prin email la adresa office@studentplus.ro, sau să completați formularul online aferent

FORMULAR DE INSCRIERE IN ACADEMIA SENIORILOR

Mesajele sunt inchise.