+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Ajuta copiii cu nevoi speciale intr-o gradinita din Praga
bottom

March 10, 2011 | In: ,

SAOP, organizatie din Praga, Cehia cauta voluntari pentru proiectul sau. Aplicatiile trebuie trimise pana in 19 martie 2011. Proiectul va incepe cel mai devreme in august 2011. Numarul maxim de voluntari acceptati: 3

Activitatile se vor desfasura intr-o gradinita cu nevoi speciale, voluntarul fiind nevoit sa se ocupe de copii. Grija copiilor cu nevoi speciale este foarte provocatoare. Din aceasta cauza va fi sprijinit in permanenta de catre profesori,  psihologi, psihoterapeuti,etc.

Principalul scop al acestui proiect este dezvoltarea mijloacelor de comunicare intre voluntar si copilul cu nevoi speciale. De asemenea voluntarii vor putea veni cu ideei noi, ideei care vor sprijini dezvoltarea personalitatii copiilor.

Voluntarii vor asista la lectii dar se vor ocupa si de activitatile recreative, (ex jocuri, dans, muzica,etc).

Numarul de referinta (EI ref) al organizatiei din Cehia este 2010-CZ-34 si il gasiti in baza de date a organizatiilor acreditate SEV din Europa http://ec.europa.eu/youth/evs. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa office@voluntar-timisoara.ro sau office@studentplus.ro.

Mesajele sunt inchise.