+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Apel voluntari | Eveniment “Alerg pentru spitalul copiilor la Timișoara”
bottom

June 6, 2016 | In: , ,

voluntari luna maiAlergam pentru constructia primului spital de oncologie pediatrica din Romania, luna de luna, in 12 orase din tara.
Evenimentul va avea loc sambata,  11 iunie, ora 9.00, la Padurea Verde, alergarea e pe drumul forestier care pleaca de la Zoo pana la km 3( Dumbravita) si avem nevoie de 20 voluntari(aprox) in anumite puncte, am atasat cateva poze de la evenimentul trecut. La fiecare punct au fost cel putin doua persoane, mesajul motivational i-am incurajat sa il aleaga ei si atmosfera a fost placuta (zicem noi). Incepem la ora 8.00 si cel tarziu la 11.00 incheiem.
Despre proiect:
Ne-am propus sa construim primul centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrica din Romania. Si pentru asta avem nevoie de 80.000.000 RON.
El se v-a construi la Bucuresti, va avea 50 de paturi, 2 sali de operatie complet echipate, sectie de radioterapie si sectie de transplant medular. Spitalul va fi detinut si operat de o fundatie. Ne dorim sa construim acest centru doar din donatii si sponsorizari oferite de persoane fizice si juridice private, romane sau straine, fonduri europene sau de alt gen.
In acest sens, in luna aprilie 2015 s-au lansat evenimentele “Alerg pentru spitalul copiilor” in diferite orase din tara, fiecare participant e invitat sa doneze minim un leu in beneficiul spitalului.
Timisoara a aparut pe harta oraselor care alearga pentru spitalul copiilor in iulie 2015, iar pana in acest moment la noi in oras s-au strans 15.824 lei doar din evenimentele de alergare, desfasurate in prima sambata din fiecare luna.
Mai multe detalii legate de evenimente si proiect gasiti pe gasiti pe www.1leu.org.si pe pagina evenimentului din iunie
Voluntarii interesati de acest proiect sunt rugati sa ia legatura cu Izabela Drăgilă,  email izabela.dragila[at]gmail.com
  • Tags:

Mesajele sunt inchise.