+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Be a volunteer and “communicate” with birds in Portugal
bottom

January 6, 2012 | In: , ,

Organizatia Rota Jovem si SPEA cauta  un voluntar pe termen lung. Proiectul se va desfasura de la 01.05.2012 pana in data de 01.11.2012.  Pentru a putea aplica la acest proiect este nevoie ca voluntarul sa stapaneasca limbile engleza sau portugheza. Aplicatia tipizata se va trimite in Portugalia pana in data de 22 ianuarie 2012.

Activitatile voluntarului vor fi:

1. Organizarea festivalului de urmarire a pasarilor ce se va desfasura in regiunea Algarve in perioada 5-7 octombrie 2012, inainte si dupa eveniment:

gestionarea inregistrarilor,

preparea materialelor necesare,

receptia de participanti,

sa ofere informatii vizitatorilor,

sa ajute la vanzari.

2. Oferirea suportului logistic pentru SPEA mai ales in perioada festivalului de la Setubal din octombrie:

preparea materialelor,

oferirea de informatii vizitatorilor,

sa ajute la vanzari.

3.  Updatarea blogului SPEA

4. Sa ajute la magazinul SPEA

5. Posibilitatea de a colabora in alte proiecte.

Numarul de referinta (EI ref) al organizatiei din Portugalia este 2011-PT-11 si il gasiti in baza de date a organizatiilor acreditate SEV din Europa http://ec.europa.eu/youth/evs. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa office@voluntar-timisoara.ro sau office@studentplus.ro. Puteti sa ma contactati si pe mailul personal annia_costa@yahoo.com … Daca sunteti interesati de acest proiect va rugam sa trimiteti un mail la una din adresele mentionate, iar noi va vom trimite formularul standard care va trebui sa fie trimis la Rota Jovem. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare puteti scrie direct la organizatia gazda pe adresa de email evs.host@rotajovem.com

Mesajele sunt inchise.