+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Be a volunteer in Belgium
bottom

September 6, 2011 | In:

Association des Compagnons Battiseurs (CBB) din Belgia cauta voluntari pentru o perioada de 1 an, incepand cu 01.02.2012. Pentru acest proiect se poate aplica pana in data de 01.11. 2011.

Voluntarii vor fi implicati in diverse activitati:

– promovarea activitatilor CBB (prepararea si organizarea activitatilor in licee si universitati, prin care se doreste incurajarea tinerilor in ceea ce priveste voluntariatul sau schimburile interculturale; organizarea de workshopuri despre dinamica de grup, rezolvarea conflictelor sau a relatilor interculturale).

–¬† preparea activitatilor ce vor avea loc in timpul weekendului sau la workcampuri internationale (vizitarea ONG-urilor interesate¬† de workcampurile internationale; sa primeasca si sa raspunda la voluntarii interesati de un stagiu in cadrul CBB-ului)

– co-animatie in festivati din timpul weekendului sau workcampuri internationale (mentinerea dinamicii de grup).

Numarul de referinta (EI ref) al organizatiei din Belgia este 2010-BEFR-35, si il gasiti in baza de date a organizatiilor acreditate SEV din Europa http://ec.europa.eu/youth/evs. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa office@voluntar-timisoara.ro sau office@studentplus.ro.

 

Mesajele sunt inchise.