+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Caravana E-engleza: 11 localitati din Timis in 3 zile
bottom

February 21, 2011 | In: ,

E-engleza este un proiect in cadrul programului CONECT, initiat de catre Ministerul Comunicatiei si Societatilor  Informationale. Programul de Parteneriat CONECT este parte integranta a proiectului „Economia Bazata pe Cunoastere” (EBC) initiat de Guvernul României, prin Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, cu sprijinul Bancii Mondiale.

In judetul Timis coordanatorul acestui proiect este Primaria GHILAD, care in parteneriat cu Centrul de limbi moderne STUDENT PLUS Timisoara, au pus in aplicare obiectivele. Un numar de 15  angajati ai primariilor din comune si orase limotrofe Jud. Timis   au participat la cursuri de limba engleza prin intermediul unei platforme de e-learning.

Caravana E-engleza isi propune sa faca cunoscuta  in cat mai multe localitati  acolo  unde resursele  de a participa la cursurile unui Centru autorizat de limbi moderne sunt foarte reduse sau  inexistente,   posibilitatea de a invata o limba straina prin intermediul platformei de e-learning.

Cateva din localitatile unde caravana se va opri : Recas, Bethausen, Giera si Liebling.

Incepand cu ziua de maine, 22 februarie  se vor face demonstratii de utilizare a acestei platforme de catre un reprezentatnt al Centrului de limbi moderne STUDENT PLUS Timisoara, dmna Maria Ciorba impreuna cu coordonatorii proiectului.

Mesajele sunt inchise.