+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Caravana ONGFest da startul inscrierilor in cadrul selectiei pentru partenerii locali
bottom

May 18, 2011 | In: ,

 

Organizatiile neguvernamentale sunt invitate sa se inscrie in cadrul selectiei pentru parteneri locali privind organizarea Caravanei ONGFest 2011.

In 2011, Caravana ONGFest va traversa tara in perioada septembrie – octombrie a.c., poposind in urmatoarele 10 orase: Bucuresti, Constanta, Bacau, Iasi, Miercurea Ciuc, Sibiu, Cluj, Oradea, Timisoara si Craiova.

Organizatiile neguvernamentale sunt invitate sa se inscrie in cadrul selectiei pentru partenerii locali privind organizarea Caravanei ONGFest 2011 si sa se implice in cel mai mare eveniment al societatii civile din Romania. Cele 9 organizatii selectate ca parteneri locali, cate una pentru fiecare oras, in afara de Bucuresti, vor beneficia de un grant de 1000 USD.

Principalele criterii de selectie sunt motivatia de a deveni partener al ONGFest 2011, experienta ONG-ului in organizarea de evenimente, lucrul cu voluntari, precum si relatia organizatiei cu ceilalti actori ai societatii civile si cu autoritatile.

Organizatiile interesate sunt rugate sa descarce formularul de aplicatie, sa-l completeze si sa-l trimita pe adresa de email relatii-publice@fdsc.ro, pana marti 31 mai, ora 24:00.

Sursa: http://www.stiriong.ro

Mesajele sunt inchise.