+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
De vorba despre Serviciul European de Voluntariat!
bottom

November 29, 2010 | In: , , ,

Saptamana trecuta Pro Vobis impreuna cu Fundatia Student Plus si Centrul de Voluntariat Timisoara au lansat invitatia pentru De vorba despre Serviciul European de Voluntariat!” si ne propuneam ca la finalul evenimetului, invitatii prezenti sa fie mai informati despre ce este si ce poate oferi SEV tinerilor. Astazi, cand facem bilantul evenimentului  putem spune ca ne-am atins scopul.

Informatiile au fost furnizate de catre cei trei tineri  care vor pleca  la anul  viitor in stagii de voluntariat SEV in tari ca Germania, Portugalia si Finlanda, devenind astfel primii voluntari SEV pe care Fundatia Student Plus i-a consiliat in a isi implini visul de a participa o data in viata la un proiect SEV.  Annia, Vasi si Roland au avut rolul  de puncte info pentru tinerii care doreau sa stie mai multe despre cum poti aplica si care sunt pasii de urmat pana la plecarea efectiva in stagiu.  Ramona Dragomir reprezentata Pro Vobis impreuna cu Maria Ciorba, coordonatoarea programului SEV in cadrul Fundatiei Student Plus, au furnizat informatii organizatiilor care doreau sa afle ce implica procesul de acreditare al unui ONG pentru a putea desfusura proiecte SEV pe activitati de trimitere, primire si coordonare. Toate aceste schimburi de informatii si experiente au fost completate de gustul si savoarea unei cafele sau unui ceai cu care invitatii au fost ispititi inca de la sosire.

Ideea partenerilor de la Pro Vobis de a pune in pachetele de promovare pe care le-a primit fiecare invitat si cateva bucati de plastilina, a fost una pe placul participantilor. Placerea de a modela plastina a venit de la sine fara a fi rugati in mod expres sa utilezeze ce primisera in pachetele de promovare. Ce anume au modelat legat de tema principala de discutii SEV, puteti vedea in pozele postate pe pagina de facebook a CVT   http://www.facebook.com

Organizatiile care au raspuns invitatiei noastre si carora le multumim pentru prezenta de vineri sunt: Casa Faenza, Pentru Voi, Integratio, Fundatia Culturala First, Procom Centrul de Comunicare Profesionala, precum si cateva organizatii din Arad:  Milenium Center, Ofensiva Tinerilor si Organizatia Studentilor Arad.

Le multumim tuturor celor care s-au implicat in realizarea acestui eveniment; multumim Sara Caffe pentru serviciile  de calitate oferite si Iulius Mall pentru locatie.1 Mesaj to De vorba despre Serviciul European de Voluntariat!

Avatar

DOMNICA CHIRIAC

December 3rd, 2010 at 1:10 pm

Am aflat prin voluntarii CNB prezenti la aceasta actiune, ca a fost una foarte reusita, cu informatii multe, interesante si presarate cu activitati relaxante.Va multumim pentru efortul D-voastra de a ne informa si asteptam si alte actiuni la care sa putem participa