+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Ceva util pentru tine = o mana de ajutor pentru ei
bottom

May 11, 2011 | In: ,

 

Organizatia Helpful Hand Foundation din Polonia (aproape de Varsovia) asteapta voluntari intr-un proiect EVS in care chiar va puteti simti utili cu adevarat mai ales daca va place sa lucrati cu persoane cu dizabilitati psihice. Beneficiarii organizatiei sunt persoane active din punct de vedere fizic dar cu dezabilitati psihice. Sarcinile voluntarului includ:

  • sa ajute beneficiarii in activitatile lor zilnice ( la imbracare, sa se spele, sa isi pregateasca mancarea)
  • sa ajute personalul angajat sa organizeze activitatile pentru beneficiari (cursuri de: arta, teatru, olarit, muzica, gatit  )
  • sa supravegheze beneficiarii in timpul iesirilor de tipul excursiilor sau diferitelor intalniri ce se vor organiza de catre organizatie
  • sa ajute la activitati de intretinere a curateniei in interiorul cladirii dar si in afara ei (ajutor la gradinarit, mici reparatii)

Voluntarii vor fi cazati in cladirea organizatiei in camere destinate personalului angajat cu acces la bucatarie si baie. Cele trei mese zilnice vor fi asigurate de catre organizatie.

Proiectul are dedline-ul la 1 iunie. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la office[at]voluntar-timisoara.ro  sau office@studentplus.ro

Mesajele sunt inchise.