+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Choice training, training tinut in Olanda
bottom

October 5, 2011 | In: ,

Choice training este un training care se tine in Ommen, Olanda in perioada  01.11.-06.11.2011.  Se poate aplica pentru acest proiect NUMAI daca candiatii au facut si cursul anterior Event Wise, un curs de baza synergy. Pot aplica doar persoane intre 18-29 ani. Taxa de participare la acest curs este de 275 euro. Studentilor si persoanelor care nu au un venit stabil li se va face o reducere de 35% la plata taxei de participare.

Trainingul este o experienta minunata pentru barbati si femei care sunt interesati sa devina mai productivi din punct de vedere profesional si personal. Vei avea posibilitatea sa te dedici 100% emotional, fizic, intuitiv si intelectual.

Trainingul are in vedere discutarea unor probelme esentiale pe care ni le punem deobicei in diverse situatii. Ex: Cum as putea sa ma exprim, pentru a imi pune in valoare potentialul meu? Cum sa devin mai motivat(a) in tot cea ce fac? Cum sa fac totul si sa fiu fericit(a)? Cum as putea sa imi exprim starile sufletesti, intr-un mod mai armonios fara sa imi fac rau?

Trainingul va cuprinde mai multe etape. Se va lucra atat individual, cat si in echipa utilizand diverse metode. La sfarsitul fiecarei zile se va primi o mica tema de casa.  Tema de casa va dori sa puna in valoare ce ati invatat in ziua respectiva dar si sa va ajute sa reflecati la anumite aspecte.

Cursurile se vor tine in limba engleza, dar pentru nevorbitori de limba engleza vor exista translatori.

Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa office@voluntar-timisoara.ro sau office@studentplus.ro. Daca doriti sa participati la acest curs, contactati-ne  pe una din adresele mentionate mai sus, pentru a va trimite formularul de participare.

Mesajele sunt inchise.