+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Choose Turkey as your EVS hosting country
bottom

January 17, 2012 | In: , ,

Toplum Gönüllüleri Vakfı – TOG (Community Volunteers Foundation), Turcia este o organizatie acreditata SEV din 2005. Organizatia cauta 6 persoane care sa se ocupe pe 3 domenii diferite. Voluntariatul se va desfasura intre august 2012-iulie 2013. CV-ul si scrisoarea de motivatie trebuie sa fie in limba engleza, trebuie sa fie trimis pana in 20 ianuarie 2012. Cunoasterea limbii turce sau a limbii engleze constituie un avantaj.

1. Activitati din centrul de tineret İğne Deliği:

workshopuri (arta, fotografie, poezie);

– dansuri latine, break si populare;

– show-uri pe strada;

consiliere psihologica;

– mini-excursii culturale;

cursuri de limbi.

2. Activitati in Pembe Ev:

– ajutarea elevilor de gimnaziu si liceu cu studiul pentru examene;

workshop-uri artistice;

– campinguri in natura, mini excursii;

cursuri de limbi.

3. Activitati in sediul TOG*:

– scrierea si updatarea siteului in limba engleza;

– sa particpe la proiecte nationale si locale;

– sa ia parte in proiecte internationale

– promovarea SEV printre tineri.

*Se cauta studenti sau absolventi de jurnalism, media, comunicare, relatii cu publicul.

Numerele de referinta (EI ref) ale organizatiei din Turcia  sunt 2010-TR-33 si 2008-TR-9, si il gasiti in baza de date a organizatiilor acreditate SEV din Europa http://ec.europa.eu/youth/evs. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa office@voluntar-timisoara.ro sau office@studentplus.ro. Informatii suplimentare puteti obtine si de la evs@tog.gen.tr. Cand optati pentru un proiect sa specificati foarte clar ce proiect doriti.1 Mesaj to Choose Turkey as your EVS hosting country

Avatar

Nsikak

March 20th, 2012 at 9:19 pm

/ Sa fii voluntar e tireaordxnar!!!! Faci lucruri frumoase si utile, iinveti o gramada de lucruri si cunosti oameni minunati.Cred ca inceputul e mai greu si odata ce ai dat de gustul voluntariatului nu te mai poti opri.Am inceput sa fac voluntariat (diverse actiuni mititele organizate de ONGuri in orasul natal) cand eram prin clasa a7a cred, si acum, dupa mai bine de 10 ani imi e greu sa imi imaginez programul meu fara implicarea intr-o asociatie si fara munca voluntara. Cred ca ar prinde foarte bine in Romania o campanie de promovare a voluntariatului!