+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Cine e cu noi striga Checeeeeeeaaaaa !!
bottom

March 17, 2013 | In: ,

Poate cei din Timisoara stiti ce este Checea. Dar ca sa fim siguri ca toti prietenii Centrului de Voluntarita Timisoara, stiu despre ce vorbim va spunem noi. Checea este o comuna cam la 50 de min de Timisoara. Ce fac voluntarii nostrii acolo?

Cu ceva timp in urma va spuneam ca incepem un nou proiect pe numele lui Re-generation. Va spuneam intr-un articol anterior ca acest proiect este unul care vrea sa ii aduca impreuna pe seniori, oameni cu multa experienta de viata si profesionala cu tineri cu diverse preocupari profesionale si personale pentru a face o serie de activitati dedicate copiilor din Centrul de Plasament de la Checea. In acest Centru se afla 23 de copiii cu diferite povesti de viata, dar care au vointa de a razbate in societatea de astazi chiar daca nu au avut acelasi start in viata ca si alti copiii de varsta lor.

Prima activitate care a ¬†inceput de ieri sa o facem pentru ei impreuna cu ungrup minunat de voluntari si voluntare de toate varstele, a fost “Scoala de weekend”. Adica un sprijin pe care voluntarii nostri s-au oferit sa il acorde acestor copiii pentru a-i ajuta la materiile scolare la care ei au cele mai mari probeme. Astfel ca de ieri au inceput meditatiile la limba romana si matematica cu 10 dintre ei. Sunt meditatii de unu la unu asa cum veti vedea si din fotografii. Si voluntarii si copiii au fost foarte incantati de ce s-a intamplat ieri la Checea in casa lor.

Scoala de weekend” va urma sambata de sambata si cu meditatii la germana, geografie si istorie.

Le multumim voluntarilor care si-au donat timpul zilei de sambata pentru a-i ajuta in acest fel pe acesti copiii.

Mesajele sunt inchise.