+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Creators of Peace Theater
bottom

March 25, 2011 | In: , ,

 

Olanda, tara lalelor bicicletelor si …….a lui Heineken va propune dragi tineri un proiect EVS foarte interesant, mai ales pentru cei care sunt pasionati de teatru.

Ce aveti de facut in acest stagiu de 2 luni in Olanda? Sunt doua sarcini principale pe care le veti avea  de indeplinit. Prima consta in implicarea in pregatirea Summer Theater Week, perioada in care acste eveniment are loc este 8 iulie-17 iulie. Implicarea efectiva inseamna: ajutor la aranjarea decorurilor, organizarea orarelor, implicare in echipa de PR a evenimentului. Deasemnea organizatorii propun si realizarea de workshopuri cu tematici propuse de voi, voluntarii.

Cea de a doua sarcina inseamna sa va alaturati evenimentului Summer Theater Week, ca si membru alaturi de alti 6 tineri olandezi. Teatrul va fi condus de un director profesionist si e posibil ca voi s adeveniti chiar unul dintre actori. Nu va speriati, nu gtrebuie sa fiti artisti sau actori talentati din nastere, va trebuie doar o buna motivatie si dorinta de a va implica si de a face parte dintr-un astfel de proiect.

Ar mai trebui sa stiti ca locul unde veti fi cazati va fi o manastire , dar veti avea impreuna cu ceilalti doi voluntari SEV, o zona in care veti avea deplina libertate, dar in acelasi timp va trebui sa respactati regulile de liniste specifice unei locatii religioase.

Locatia: Egmomd un orasel situat la 35 KM de Amsterdam

Durata: 1 iunie 2011 –  1 august2011 (2 months)

Daca doriti sa aplicati pentru acest proiect puteti trimite CV-urile si scrisorile de intentie la adresele noastre office@voluntar-timisoara.ro si office@studentplus.ro

Deadline-ul este pana la 31 Martie !!!!

 

Mesajele sunt inchise.