+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Cursuri de calculatoare si limbi straine pentru seniori | din 17 septembrie 2014
bottom

September 8, 2014 | In: ,

AcademiaSeniorilor

Academia Seniorilor îşi deschide porţile pentru o nouă serie de cursanţi de vârsta a treia. Programul include cursurile de limbi străine de circulaţie internaţională şi cursurile de calculatoare, dar şi un program nou, prin care seniorii vor putea exersa limba engleză împreună cu seniori din Statele Unite, folosind comunicarea prin skype. Academia Seniorilor este un program inovativ, pe baza de voluntariat, în care seniorii învaţă limbi străine şi calculatoare de la tineri voluntari, iar în schimb oferă experienţa lor de viaţă şi căldură sufletească.

Demarat în urmă cu cinci ani de Fundaţia Student Plus, programul „Academia Seniorilor” a oferit până în prezent cursuri unui număr impresionat de persoane vârstnice – circa 250 de persoane anual – şi oportunităţi de dezvoltare personală prin voluntariat unui număr de peste 50 de tineri voluntari români şi străini.

Cursanţii seniori sunt aşteptaţi să se înscrie până în data de 17 septembrie inclusiv la următoarele cursuri:
calculatoare – nivel începător, aprofundare şi intermediar
limba engleză – nivel începător, intermediar, avansat
limba germană – nivel începător
limba spaniolă – nivel începător
limba italiană – nivel începător şi avansat
limba franceză – nivel începător şi avansat

Festivitatea de deschidere va avea loc miercuri, 17 septembrie, la orele 11.00, la sediul Fundației Student Plus. Cursurile vor incepe in saptamana 22 – 26 septembrie.

Înscrierile se fac la sediul Fundaţiei Student Plus din bd. Take Ionescu nr. 40, Timişoara, de luni până vineri, între orele 9.00-20.00, prin completarea fişei de înscriere şi achitarea taxei de curs (70 lei pentru cursurile de limbi străine şi 100 lei pentru cursurile de calculatoare). Mai multe informaţii se pot obţine la telefon 0256-494390 sau email office@studentplus.ro

  • Tags:

Mesajele sunt inchise.