+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Cursuri gratuite pentru voluntari
bottom

February 7, 2011 | In: , ,

Fundatia Student Plus Timisoara impreuna cu Centrul de Voluntariat Timisoara doreste sa va reaminteasca de programul dedicat voluntarilor merituosi propusi de ong-uri. Este vorba despre oportunitatea de a participa la cursuri gratuite de limba franceza si italiana o data pe saptamana la sediul din Take Ionescu 40.

Este un program care a inceput cu pasi timizi dar,  initiatorii lui sunt siguri ca vor avea parte de sprijinul ong-urilor pentru a-l putea continua. Este un program facut de voluntari pentru voluntari.

Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa office@voluntar-timisoara.ro sau la 0256 494 390.

  • Tags:


2 Mesaje to Cursuri gratuite pentru voluntari

Avatar

Letitia

February 8th, 2011 at 9:42 am

va rog,doresc sa dezvoltsi la sat voluntariatul, la noi nu este nici un ong.eu sunt bibliotecara si as vre sa particip ca volutar intr-un domeniu sa dobindesc experienta ca sa pot impartasi la rindul meu altor persoane programe pt. voluntariat. Letitia Moga loc. Carpinis jud. Timis, bibliot. com. Carpinis

Avatar

flori

February 8th, 2011 at 10:56 am

Letitia, CVT (Centrul de Voluntariat) organizeaza cam o data pe luna cursuri ce au ca topic principal managmentul voluntarilor. Asadar te invitam sa participi si tu, noi consideram ca poate fi un prim pas si o oportunitate sa cunosti alti voluntari si staff-ul ong-urilor cu care colaboram.
Toate evenimentele noastre vor fi postate pe canelele noastre media, site-ul propriu, paginile de facebook (CVT si Fundatia Student PLUS)