+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
De vorba despre Serviciul European de Voluntariat!
bottom

November 18, 2010 | In: , ,

– World Café

Pro Vobis Centrul National de Resurse pentru Voluntariat in parteneriat cu Centrul de Voluntariat Timisoara – Fundatia Student Plus va invita sa participati vineri, in data de 26.11.2010, incepand cu ora 17:00 la Iulius Mall Timisoara, langa locul de joaca al copiilor, vis-a-vis de Café Sara, la un eveniment cu si despre voluntari internationali.

Evenimentul este destinat atat tinerilor (16-30 ani) care sunt interesati de oportunitatile de voluntariat internationale, cat si organizatiilor care doresc sa se implice in voluntariat international ca organizatii gazda sau/si ca organizatii de trimitere de voluntari.

Ne dorim ca la sfarsitul evenimentului sa se contureze o imagine globala asupra programului SEV (Serviciul European de Voluntariat) astfel incat aceasta oportunitate oferita de programul Tineret in Actiune al Comisiei Europene sa fie folosita de catre toti cei interesati. Este astfel un prilej sa impartasim experienta si sa facem cunoscut SEV catre posibili viitori voluntari SEV si viitoare organizatii de sending si hosting. Puteti inscrie atat persoane reprezentand organizatia din staff-ul dvs sau voluntari care vor sa afle mai multe despre acest tip de program.

Echipa CVT va roaga sa confirmati prezenta dvs. la eveniment pana in data de 25.11.2010 la urmatoarele coordonate: office@voluntar-timisoara.ro, 0256-494 390 persoana de contact: Laura Florentina Turcanu, specificand calitatea cu care participati la eveniment (raportata la experienta dvs.)

  • Tags:

Mesajele sunt inchise.