+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Despre prima intalnire “Pancakes&Stories”
bottom

March 16, 2012 | In: , ,

 

 

Săptămana trecută, mai precis in data de 10 martie,  la Fundaţia Student Plus s-au mancat clătite. Cu ce ocazie? A fost prima intalnire din seria pe care noi am intitulat-o Pancakes&Stories ca o activitate din cadrul proiectului “Strangers Yesterday, Friends Today, a Family Tomorrow”.

Au raspuns invitatiei noastre la clatite voluntarii nostri, tineri si studenti care au fost curiosi sa ne cunoasca. Dupa partea introductiva in care fiecare dintre noi s-a prezentat a fost descris proiectul. Astfel cei prezenti au aflat ca grupul tinta al proiectului sunt persoane care au obtinut sau doresc sa obtina statutul de azilant, persoane aflate momentan in Centrul de Refugiati Timisoara.

Am primit din partea celor prezenti cateva propuneri de activitati in care atat ei cat si beneficiarii s-ar putea implica. Prima activitate la care ne-am oprit si pe care o vom organiza in decursul lunii aprilie va fi un eveniment gandit sub forma unui concert caritabil la care vor participa cateva formatii din Timisoara.

Multumim pentru idei si sprijin tuturor.

Ne vedem in 24 martie la clatite si povesti !

 

Mesajele sunt inchise.