+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Do EVS & protect the marine environment in Italy
bottom

January 11, 2012 | In: , ,

Pasionatii de biologie marina si ecologie pot opta pentru un proiect SEV, in Italia. Voluntariatul se va desfasura in regiunea protejata  Punta Campanella.  Pentru acest proiect se cauta 5 voluntari si se poate aplica pana in 1.02.2012.  Se va desfasura pe o perioada de 5 luni de zile (01.05 – 01.10.2012).

Cei 5 voluntari vor sta in satul Nerano, langa golful Sorento, in sudul Italiei. Parcul ar dorea sa gazduiasca persoane pasionate de biologie marina si ecologie. Acest proiect se potriveste si tinerilor care iubesc sporturile acvatice, cum ar fi canotajul, scufundarile, inotul,etc.  Multe dintre activitatile desfasurate au loc la mare, unde voluntarii vor avea ocazia sa intre intr-un contact direct cu vietuitoarele acvatice.

Activitatile voluntarilor vor fi:

– promovarea Parcului prin tururi si observatii acvatice (canotaj, caiac, scufundari ,etc);

– organizarea de  activitati educationale in care se poate invata despre protectia mediului marin;

– prevenirea incalcarii regulilor parcului;

–  coordonarea zilelor de curatenie a parcului.

Numarul de referinta (EI ref) al organizatiei din Italia este 2011-IT-157 si il gasiti in baza de date a organizatiilor acreditate SEV din Europa http://ec.europa.eu/youth/evs. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa office@voluntar-timisoara.ro sau office@studentplus.ro.  Pentru informatii puteti scrie si direct la organizatia The Marine Protected Area of Punta Campanella. Adresa de e-mail este evs.campanella@hotmail.com.

Mesajele sunt inchise.