+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Elton John a acceptat sa fie ambasadorul Anului European al Voluntariatului in Anglia
bottom

February 18, 2011 | In: , ,

Voluntariatul are nevoie si merita sa fie sprijinit de cat mai multe personalitati ale spatiului public.  Cantareti, oameni de televeziune sau alte personalitati din media au decis sa fie imaginea voluntariatului in tarile lor de origine, intelegand importanta lui si incurajand oamenii sa se dedice voluntariatului.

Daca la noi in tara ambasadoarea Anului European al Voluntariatului a fost aleasa dmna Margareta Paslaru, in UK, Elton John a fost ales sa duca mesajul voluntariatului englez  in Europa. El insusi fiind voluntar in mai multe campanii HIV/SIDA este de parere ca voluntariatul este legatura cea mai durabila pentru coeziunea comunitatilor si deaceea lupta pentru recunoasterea contributiei voluntariatului.3 Mesaje to Elton John a acceptat sa fie ambasadorul Anului European al Voluntariatului in Anglia

Avatar

Dana

February 18th, 2011 at 12:48 pm

Nu stiam ca Elton John este voluntar

Avatar

maria

February 19th, 2011 at 7:48 am

Exista mai multe modalitati de implicare in activitati cu impact social si Elton John, asemeni multor artisti, a sustinut concerte caritabile si a facut donatii substantiale pentru diferite cauze… poate mai sunt si alte merite care nu sunt cunoscute la noi. Merita cercetat.

Avatar

Miss Gane

February 19th, 2011 at 11:47 am

Foarte bine. E chiar o veste buna