+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
“Europe is more than football 2012” proiect SEV in Ucraina
bottom

January 14, 2012 | In: , ,

Organizatia ELT din Viena, Austria, centrul de dezbateri ale tinerilor din Dontesk, Ucraina si  Centrul de Educatie prin Initiativa cauta voluntari pentru proiectul Europe is more than Football 2012” (“Europa este ceva mai mult decat footbal 2012). Proiectul se va desfasura intre 02.05 – 30.07.2012. Criteriile de selectie sunt: o experienta minima cu copiii intre  6-14 ani, sa stapaneasca limbile engleza/rusa/ucrainiana, nivel incepator,

Principala activitate al voluntarilor va fi sa lucreze cu copiii si adolescenti (6-14 ani) in timpul si dupa sfarsitul Campionatului European de Footbal. Voluntarii vor lucra in orasele Donetsk si Lviv, cele 2 orase unde se va desfasura campionatul european de footbal.

Voluntarii se vor ocupa de o “animatie socio-culturala”  (“joaca”).  Se vor juca diferite jocuri in functie de pasiunile si aptitudinile copiilor. Footbalul este unul din jocuri, dat nu este neaparat un criteriu de departajare.

Proiectul se  va desfasura in: terenurile de joaca din scoli si parcuri. Se va lucra in special cu copiii defavorizati care locuiesc la periferile orasului.

Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa office@voluntar-timisoara.ro sau office@studentplus.ro. Informatii suplimentare puteti afla si de pe  evs.euro2012@gmail.com

 


 

Mesajele sunt inchise.