+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Fundatia Integratio lanseaza “Raportul de Tineret din Transilvania”
bottom

September 27, 2011 | In: ,

Raportul se va axa pe trei dimensiuni importante ale organizatiilor de tineret: politica de finantare, mobilizarea publicului tinta si voluntariatul.

Programul are doua obiective. În primul rând, dorim sa cream o baza de date în care sa fie prezente toate organizatiile de tineret din Transilvania. Apoi, vom derula o cercetare de amploare, care va rezulta în dezvoltarea unei strategii, ce va putea ajuta decidentii responsabili cu sectorul de tineret, respectiv organizatiile ce sustin activitatea sectorului în efortul lor de a dezvolta sfera neguvernamentala nonprofit de tineret.

Pentru a realiza toate acestea, Fundatia Integratio are  nevoie de organizatiile de tineret si de liderii lor. Înregistreaza-ti organizatia în baza de date si raspunde la întrebarile chestionarului. Astfel vei putea informa finantatorii despre nevoile si problemele organizatiei tale.

Rezultatele cercetarii vor fi prezentate în cadrul unei întâlniri a organizatiilor de tineret, iar strategia, ce va fi formulata pe baza rezultatelor sondajului, va fi facuta publica pe acest site, ca toate organizatiile de tineret sa aiba posibilitatea de o consulta si a propune modificari.

Cei care vor completa chestionarul vor avea posibilitate de a participa la o tombola cu premiiconstând în o excursie de doua persoane la Marea Neagra în 2012 oferita de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, un aparat foto, stick-uri USB si alte articole electronice. Pentru a participa la tombola, va rugam sa introduceti o adresa de e-mail functionala la sfârsitul chestionarului.

Mai multe detalii www.integratio.ro/

 

 

 

  • Tags:

Mesajele sunt inchise.