+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Guerilla Verde readuce filmele verzi in scolile si universitatile din toata tara
bottom

March 7, 2011 | In: , ,

Luna martie inseamna inceputul primaverii, asadar timid timid apare verdele. Dar cei de la Guerilla Verde il vor aduce “agresiv” in toata tara printr-o caravana in care ne vor fi prezentate filme verzi in scoli si universitati.

Tinerii vor primi sfaturi practice prin intermediul filmului documentar ”No Impact Man” – un experiment extrem in care o familie incearca sa traiasca timp de un an cu un impact minim asupra mediului. Printre masurile luate se numara renuntarea la electricitate, mijloace de transport, lift, cosmetice, lame de ras sau scutece de unica folosinta, cumparaturile se reduc la mancare luata doar de la producatorii locali – si vor avea ocazia sa dezbata pe aceasta tema impreuna cu reprezentanti ai ONG-urilor de mediu, invitati  la aceste proiectii eveniment. Printre noutatile acestei editii se numara lansarea Clubului Guerilla Verde, in care se pot inscrie atat cadrele didactice, cat si elevii.

Caravana Guerilla Verde se deruleaza sub egida Ministerului Mediului si Padurilor  si a Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Timisoara

8 martie: 12.00 – 13.00 –  Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului

9 martie: 13.00-15.00 – Colegiul National Banatean, Sala de Festivitati

10 martie: 11.00 – 12.00 – Universitatea de Vest,  Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii, Sala A 03

Detalii accesand: www.guerillaverde.ro

In Timisoara programul este sustinut de ECO Club Timisoara

Mesajele sunt inchise.