+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Guerilla Verde te invita la un film cu mesaj ecologic
bottom

November 6, 2012 | In: ,

Guerilla Verde organizeaza in 14 noiembrie a.c  editia a VII-a a caravanei educationale prin film cu mesaj ecologic Guerilla Verde, in scolile din Timisoara.

Obiectivul campaniei il reprezinta educarea tinerilor si incurajarea participarii lor la actiuni de protectie a mediului. In cadrul orei deproiectie de filme cu mesaj ecologic, ne-am facut obiceiul sa stam de vorba cu tinerii despre cunostintele lor generale de ecologie, ce pot facela nivel local sau chiar la nivel de comunitate – o discutie ce aremenirea sa creasca entuziasmul vis-à-vis de subiectele ecologice si sa leofere modalitati concrete de a pune in practica teoria pe care o invata in film.

Editia aceasta a Guerilla Verde, subiectul principal ce va fi abordat si dezvoltat va fi colectarea si reciclarea dozelor de aluminiu.

Proiectiile din Timisoara vor avea loc pe 14 noiembrie:

– Orele 12.30-13.30: Liceul Teoretic “Vlad Tepes”, str. Negoi (SurorileMartir Caceu), nr. 47 (audienta estimata – 50 elevi)

– Orele 14.30-16.00: Facultatea de Chimie Industriala si Ingineria Mediului, bld. Vasile Parvan, nr. 6 (audienta estimate – 50 studenti)
Accesul publicului este liber si se va face in schimbul unei doze de aluminiu.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati coordonatorul proiectului: Nicoleta Talpes – 0724.314.045, nicoleta.talpes@imagefactory.ro

 

Mesajele sunt inchise.