+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Hai sa fii voluntar pentru Timisoara Capitala Culturala Europeana
bottom

May 31, 2012 | In: , ,

Asociatia “Timisoara Capitala Culturala Europeanacauta voluntari pentru proiectul de inventariere a spatiilor din Timisoara.

Voluntari vor fii impartiti pe echipe, trebuie samasoare locatia si sa completeze un formular.

Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana s- a infiintat la initiativa a numeroase institutii, organizatii neguvernamentale , firme si persoane fizice in Timisoara cu scopul de a pregati candidatura orasului pentru titlul de Capitala Culturala Europeana oferit de comisia Europeana. In acelasi timp Asociatia se implica in diverse initiative avand ca scop cresterea atractivitatii orasului pe plen cultural si alinierea la tendintele europene.

In acest scop am demarat activitatea de inventariere a spatiilor in care se pot derula activitati culturale in oras. De exemplu parcurile , pietele ( ex.Piata Unirii ), hale, muzee , universitati s.a. Concret este vorba de completarea unui formular cu informatii generale la care se ataseaza fotografii si o schita a locatiei.

Asociatia poate oferi daca este necesar aparate de masurat si camere de fotografiat. In cazul in care este necesara deplasarea pe distante mai mari in Timisoara se vor oferi  cartele de transport, doar pe perioada desfasurarii proiectului. Studentii/ elevii interesati pot primi  adeverinta de practica. In acest scop se va realiza o baza de date online ce va pune informatiile la dispozitia organizatorilor de evenimente culturale pe plan local, national si international.

Pentru inscriere va rog sa trimite-ti o scrisoare de motivare pana la 5 iunie 2012 la urmatoarea adresa: info.timisoara2020@gmail.com

Pentru mai multe informatii : Teodora Vlad , E-mailvlad.teodora@ymail.com, tel.0742458534


  • Tags:

Mesajele sunt inchise.