+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
“House of Possibilities”
bottom

February 23, 2011 | In: ,

SIP Network – Projektor din Suedia cauta voluntar pe o perioada long term 1 an (01.09.2011-30.08.2012) pentru proiectul sau “House of Possibilities”. Recrutarea voluntarului se va face in luna martie 2011.

Prin acest proiect se doreste crearea unei case, un loc de intalnire, un loc unde tinerii pot fi primiti. Voluntarul va trebui sa asculte alte ideei sau sa vina cu ideei noi.

Una din sarcinile voluntarului va fi aranjarea activitatilor (aranjare de activitati pentru tineri – lecturi, grupuri de discuti, workshopuri, intalniri, competitii, concerte, spectacole de dans, evenimente culturale). El va trebui sa produca materiale media (filme scurte, creeze postere, pagini web,bloguri, etc). De asemenea el va putea fi implicat si in aranjarea propriu zisa a  casei. De exemplu: decorarea casei.

Numarul de referinta (EI ref) al organizatiei  din Suedia, este 2010-SE-18, si il gasiti in baza de date  a organizatiilor acreditate SEV din Europa http://ec.europa.eu/youth/evs. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresele de mail office@voluntar-timisoara.ro si office@studentplus.ro

Mesajele sunt inchise.