+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
La bella Italia !!
bottom

September 5, 2013 | In: ,

cooptangramPlanifica-ti o experienta pe pamant italian! Pentru vara lui 2014 avem un plan pentru tine. Un proiect de voluntariat european intr-unul dintre cele mai frumoase si romantice orase ale Italiei, Vicenza. Organizatia Cooperativa Tangram cauta voluntari intr-un proiect de includere sociala prin arta. Organizatia italiana are activitate inca din 1997 si in principal ofera activitati pentru tinere care sunt supuse unor rele tratamente in familie sau in comunitatea lor.

Voluntarii vor ajuta la :

  • elaborarea si realizarea programelor destinate persoanelor asistate in procesul lor de invatare
  • promovarea subiectelor care releva drepturile omului, mediul si dezvoltarea lui prin sustinerea organizatiei in toate actiunile de constientizare a comunitatii
  • organizarea trainingurilor asociatiei
  • asigura activitati pentru perioada de timp liber a beneficiarilor prin initiative proprii

Ca un argument in plus in favoarea acestui proiect, mai ales pentru iubitorii de arta, Cooperativa Tangram se axeaza foarte mult in activitatile sale pe teatru si muzica, organizeaza si participa chiar la diverse festivaluri de strada pe aceasta tema.

Proiectul incepe in iulie 2014. Dureaza 12 luni. Data limita pentru trimitirea aplicatiei si a scrisorii de motivatie este 9 septembrie 2013. Scrisoarea de motivatie o puteti trimite aici evs@studentplus.ro .

Si nu uitati pentru testimoniale ale voluntarilor nostri in lume accesatihttps://www.voluntar-timisoara.ro/voluntari/ iar pentru ajutor la aplicatii https://www.voluntar-timisoara.ro/cum-sa-devin-voluntar-evs/

Mult succes!!

Mesajele sunt inchise.