+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
La multi ani, la multi voluntari in 2011!
bottom

December 31, 2010 | In: , , ,

2011 – Anul european al voluntariatului, va fi un an hotarator pentru dezvoltarea voluntariatului in Romania si in intreaga Europa. Obiectivul principal este de a incuraja cat mai multi cetateni sa se alature celor care deja fac actiuni de voluntariat, precum si asigurarea calitatii si acreditarea organizatiilor care lucreaza cu voluntari.

In acest spirit, 100 de milioane de europeni isi dedica timpul si experienta pentru a-i ajuta pe cei care se afla in dificultate, contribuind la dezvoltarea comunitatilor in care traiesc. Vicepresedintele CE, Viviane Reding, comisar european pentru justitie, drepturi fundamentale si cetatenie, alaturi de Jean-Marc Delizee, secretar de stat federal pentru afaceri sociale al Belgiei si de Marian Harkin, deputat european, au prezentat sloganul anului: “Volunteer! Make a difference!” – „Ofera-te voluntar! Schimba ceva!”

Tututor organizatiilor care lucreaza cu voluntari, precum si voluntarilor actuali si viitori, le dorim un an 2011 cat mai bun, cu schimbari pentru realizarea progresului social, cu crestere in motivarea si implicarea voluntarilor.

  • Tags:

Mesajele sunt inchise.