+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Let’s play together in Greek kindergartens
bottom

January 11, 2012 | In: , ,

Orfeas Organization, Grecia cauta voluntari pentru 2 proiecte care se desfasoara in 2 gradinite diferite din Grecia.  Proiectul se va desfasura intre 05.05.2012 – 01.10.2012. Pentru aceste proiecte se cauta ca voluntarul sa fie: creativ, responsabil si sa aiba o experienta minima cu copiii de gradinita.

1. Let’s play together in Velo-Vocha, Grecia:

Voluntarul va lucra in gradinita din Velo-Vocha cu copiii  intre 2-5 ani. Voluntarul va trebuie sa participe la activitatile din gradinita. Acestea sunt: workshop-uri artistice, lectii de pictura, workshop-uri de teatru, jocuri, mini excursii, etc. De asemenea voluntarul va ajuta si la bucataria gradinitei. Voluntarul va asista educatorii dar va avea si posibilitatea de asi dezvolta propriul proiect personal in functie de aptitudinile sale. Se doreste in special ca voluntarul sa fie capabil sa protejeze copiii, dar si sa ii invete pe copiii despre tara originara. Aceasta instruire se va face intr-un mod interactiv prin jocuri, poezii sau cantece.

2. Let’s play together in the kindergarten of Xylokastro-Evrostini;Grecia.

Voluntarul va lucra in gradinita din Xylokastro-Evrostini. Voluntarul va trebuie sa participe la activitatile din gradinita. Acestea sunt: workshop-uri artistice, lectii de pictura, workshop-uri de teatru, jocuri, mini excursii, etc. De asemenea voluntarul va ajuta si la bucataria gradinitei. Voluntarul va asista educatorii dar va avea si posibilitatea de asi dezvolta propriul proiect personal in functie de aptitudinile sale. Se doreste in special ca voluntarul sa fie capabil sa protejeze copiii, dar si sa ii invete pe copiii despre tara originara. Aceasta instruire se va face intr-un mod interactiv prin jocuri, poezii sau cantece.

Numarul de referinta (EI ref) al organizatiei din Grecia sunt 2010-GR-5, 2010-GR-7, si le  gasiti in baza de date a organizatiilor acreditate SEV din Europa http://ec.europa.eu/youth/evs. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresaoffice@voluntar-timisoara.ro sau office@studentplus.ro. Alte informatii puteti obtine si pe siteurile  http://www.orfeas.org/index.php?option=com_content&view=article&id=22&Itemid=20

http://www.orfeas.org/index.php?option=com_content&view=article&id=25&Itemid=19

Mesajele sunt inchise.