+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Margareta Paslaru este vedeta aleasa drept ambasadorul Anului Europen al Voluntariatului in Romania
bottom

February 15, 2011 | In: , ,

Anul European al Voluntariatului a debutat şi în România. Centrul pentru Consultanţă şi Cercetare în Domeniul Culturii, din cadrul Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, a anunţat planul de acţiune, obiectivele şi priorităţile României. Vladimir Simon,  coord. actiunilor a prezentat ieri intr-o emisiune la Radio Romania Cultural, cele trei obiective al Romaniei:

  1. sa fie puse in valoare activitatile  voluntarilor si munca lor precum si a ong-urilor, obiectiv comun impreuna cu  UE
  2. crearea unei platforme online care sa puna in legatura voluntarii si ong-urile
  3. pana la sfarsitul  acestui an sa avem o strategie nationala a miscarii voluntariatului in Romania

Referitor la promovarea Anului European al Voluntariatului in tara noastra, echipa coordonatoare a ales-o pe dmna Margareta Paslaru ambasador, vedeta a compus dealtfel si un cantec de promovare.

Pentru cei care doresc sa o asculte pe Margareta Paslaru vorbind despre voluntariat pot accesa linkul urmator.

http://radiocultura.ro/evenimente/07.02.2011/anul%20voluntariatului.php4 Mesaje to Margareta Paslaru este vedeta aleasa drept ambasadorul Anului Europen al Voluntariatului in Romania

Avatar

Letitia

February 17th, 2011 at 9:39 am

da ,imi place ca fost aleasa Margareta Paslaru ambsad.in Romania

Avatar

Svetlana

February 19th, 2011 at 2:20 pm

Aveti dreptate, si noua ne place. Reamintesc doar cateva din numeroasele campanii la care a fost invitata Margareta Paslaru: “Banca de Alimente” – Crucea Rosie, “Copiii invizibili” – UNICEF si “Copiii haosului, Haiti”, “Scoala te face mare” – OvidiuRom, “Artisti pentru Artisti” – UNITER, “Citeste” – Jurnalul National

Avatar

Georgeta

February 19th, 2011 at 6:35 pm

Sa ajuti dezinteresat, asta inseamna sa fii voluntar. Dupa parerea mea, voluntariatul este un gest crestinesc; el raspunde poruncii:”Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!”
Ajutorul pe care-l dai poate fi atat material, cat si spiritual, sufletesc.
Chiar daca n-a facut-o intr-un cadru organizat, nu cred sa existe cineva care sa nu fi daruit, macar o data in viata, un lucru cat de mic sau sa nu fi facut un gest aparent banal, dar esential pentru un semen.
In acele clipe a fost fericit, pentru ca fericirea se afla in lucrurile marunte.
Salut debutul “Anului Europeanl al Voluntariatului” in Romania!
Intr-un cadru organizat, se vor identifica cu rigurozitate punctele vulnerabile din diferite domenii de activitate, din viata noastra socio-culturala, si vor fi intreprinse cele mai potrivite masuri pentru rezolvarea lor; putem beneficia si de experienta voluntarilor europeni.
Echipa coordonatoare a proiectului a fost deosebit de inspirata cand a ales-o pe doamna Margareta Paslaru drept ambasadoare pentru Romania. Este una dintre cele mai importante personalitati artistice de la noi, activa, implicata, al carei motto este foarte sugestiv:”In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim numele spre binele altora”.
La varsta si experienta domniei sale, cunoscand specificul national, poate discerne cu usurinta ceea ce ni se potriveste, actiunile si metodele pe care le putem importa.
Inca un argument in favoarea alegerii doamnei Margareta Paslaru in rangul cel mai inalt al promovarii proiectului, am convingerea ca l-au constituit actele caritabile in care s-a implicat, culminand cu in fiintarea “Bancii de Alimente”, cu sprijinul Crucii Rosii Romane.
Anul European al Voluntariatului in Romania, sa fie anul miracolelor palpabile!
Succes tuturor romanilor voluntari! Succes doamnei ambasadoare!

Avatar

Oana

February 21st, 2011 at 10:20 am

Suntem mandri pentru alegerea facuta: Margareta Paslaru ambasador in Romania. Am urmarit actiunile caritabile in care a fost implicata ori de cate ori emisiunile TV ne-au permis. Succes!