+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2011, a opta ediţie naţională!
bottom

November 10, 2011 | In: , ,

MSA Events prezintă: Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2011, a opta ediţie naţională!

„Era odată un cocoş care cânta noaptea. Iar noaptea era încântată!”Studenţime din Timişoara, scularea! Nu mai ciripiţi la examene, nu mai ciuguliţi din cursuri, că mai sunt doarcâteva boabe de aşteptat!Cocoşul vă trezeşte la cea mai creativă noapte a anului: Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2011, a optaediţie naţională! Acum, la Timişoara (să răsune-n toată ţara!), sâmbătă, pe 19 noiembrie, de la ora 21,la Sala Capitol (Filarmonica „Banatul”).

Devoratorii din capitala Banatului vor avea din nou prilejul să se înfrupte din crema advertisingului planetar,de data aceasta din selecţia oficială a anului 2011, semnată de Jean-Marie Boursicot! Studenţi, ediţia dinacest an vă oferă un cocktail excepţional de creativitate şi distracţie, aşa că trebuie bifată în orar! Sunteţi înpană de replici de agăţat? Sunt unii mai cocoşi decât voi? Poftiţi de luaţi notiţe, cotcodăceli duioase şi fiţuicide amor, la singurul spectacol din lume care face dreptate creativităţii în publicitate!Luaţi-vă pintenii la spinare şi daţi repede o raită prin poiată!Biletele se vor pune în vânzare la Sala Capitol, în Timişoara, începând cu 8 noiembrie, iar preţul unui bilet va fi unul studenţesc: 35 de cocoşei … pardon, lei!

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este oferită publicului timişorean de MSA Events, partenerul tradiţionalal manifestării, prin ediţiile sale naţionale derulate începând din 2004.Producător general: Dan Chişu. Un spectacol de Jean Marie Boursicot.Parteneri principali: Angelli şi Flanco

Parteneri: Takko Fashion, Mado, Clinica de Bere, Hotel Silva, Hotel Best Western Plus Fusion, SSP Guard.

Partener de comunicare: Iulius Mall, Liga AC, Student Plus www.studentplus.ro

Vor da sfoară-n ţară: Zile şi Nopţi, Timiş Expres, www.tion.ro, www.timisoreni.ro, www.e-timisoara.info, www. studentie. ro, www.roportal. ro, www. cinefan. ro, www. vinsieu. ro, www. trilulilu.roUn eveniment zusţinut de Radio ZU.
Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 8 noiembrie 2011 la casa de bilete Capitol. Pretul unui bilet: 35 lei  

  • Tags:

Mesajele sunt inchise.