+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Open House sau cum sa inchei frumos un proiect si mai frumos
bottom

June 7, 2013 | In: , , ,

Dragii nostri prieteni, in urma cu trei luni tot aici pe site-ul nostru dedicat voluntarilor, anuntam deschiderea unui proiect al Fundatiei Student Plus/Centrul de Voluntariat TimisoaraUn proiect intergenerational botezat de noi Re-generation, in care tinerii voluntari au propus si au participat la activitatiworkshop-uri diverse si cursuri de limbi straine, impreuna cu seniori.

O alta parte a proiectului i-a implicat si pe copiii din Centrul de Plasament de la Checea.

Asadar ce am facut in trei luni? Am facut o Scoala de weekend in care i-am ajutat la teme pe copiii din Centrul de Plasament,. Printre meditatii laromana, mate, engleza, geografie, am jucat volei si baschet pe terenul scolii si ne-am uitat la filme impreuna. Tot in acest proiect am participat impreuna cu unii dintre voi la workshopuri pline de dinamism conduse de seniori pe tema valorilor si principiilor.

Acum anuntam inchiderea proiectului pe care ne-am gandit sa o organizam sub forma unui “Open House” sau porti deschise pentru publicul larg care vrea sa ii cunoasca pe participantii la acest proiect si care in acelasi timp sa participe si la activitatile incluse in acest eveniment.

Cu ce va tentam? Cu un concurs de gatit la care vor participa doua echipe alcatuite din copiii din Centrul de Plasament, cu un mini spectacol de teatru  preagtit in totalitate de un grup de elevi de la Liceul Ion Vidu si care se va continua cu un atelier de discutii pe tema bunelor maniere, pictura pe față si o surpriza artistica pregatita de doamnele si domnii seniori participanti in proiectul nostru dar și de cațiva dintre copiii din Centrul de Plasament.

Va asteptam cu mare drag in 15 iunie intre 10.00 – 16.30 la sediul nostru din Take Ionescu 40. Ne puteti scrie la adresele de email loffice@voluntar-timisoara.ro  si office@studentplus.ro tel +40-256-494390. 

Mesajele sunt inchise.