+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Oportunitate SEV in Moscova, Rusia
bottom

July 11, 2011 | In: , , ,

Fundatia Student Plus – CVT si The Institute for Humanitarian Development, Moscova deruleaza in perioada aprilie – decembrie 2011 proiectul School of Intercultural Learning” in cadrul caruia 4 voluntari romani vor derula activitati in domeniul cetateniei active si schimbului intercultural. Doi dintre voluntarii romani – Flori si Darie – se apropie de jumatatea stagiului long-term si au avut ocazia pana acum┬ása invete limba rusa, sa organizeze dezbateri si intalniri cu studentii rusi, precum si sa se implice in activitati sociale.

Student Plus recruteaza inca 2 voluntari pentru a se alatura echipei si a se implica in activitatile specifice in perioada octombrie-decembrie. Profilul voluntarului:

– vorbeste engleza

– dornic sa invete si sa se implice in activitatile mentionate

– flexibil

– are experienta in domeniul voluntariatului in tara noastra

Vor avea prioritate voluntarii cu oportunitati reduse.

Aplicatiile – CV-ul si scrisoarea de intentie – pot fi transmise prin email pe adresa office@voluntar-timisoara.ro sau depuse personal la sediul nostru – B-dul Take Ionescu 40, Timisoara pana in data de 15 iulie 2011.

Moscova te asteapta!

  • Tags:


1 Mesaj to Oportunitate SEV in Moscova, Rusia

Avatar

Alberto Dragomir

August 8th, 2011 at 1:37 pm

aveti ceva proiecte in marea britanie sau olanda?daca nu stiti unde pot gasi?va rog mult sa ma ajutati,as dori f ult sa plec acolo