+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Aplica acum! Stagiu de voluntariat european in Portugalia – Proiectul Linking arts linking people
bottom

December 3, 2014 | In: , ,

CSpalmelaOrganizatia Letra Cooperativa Cultural din Quinta do Anjo, Portugalia, partenera a Fundatiei Student Plus din Timisoara, va derula proiectul EVS Linking arts linking people, ce va incepe in luna ianuarie 2015.

Durata proiectului este de 10-11 luni.
Activitati derulate de voluntar in Palmela si Quinta de Anjo:

– activităti de comunicare, culturale si artistice. Voluntarul va avea posibilitatea sa editeze newsletter-ul periodic al organizatiei, editare pagini Facebook si website, sa organizeze activităti pentru tineri si comunitatea locală, împreună cu alti voluntari în cadrul organizatiei coordonatoare, inclusiv activitati de promovare în rândul tinerilor a informatiei referitoare la proiectele pentru tineri, să promoveze artisti si traditii locale, sa ajute la organizarea concertelor,
expozitiilor si a altor activităti culturale si artistice.

Voluntarul va învăta si va derula activităti artistive impreuna cu artistii locali (pictura,ceramica,producerea traditionalelor “Azulejos” etc., folosind metode traditionale și moderne).
De asemenea, voluntarul va sustine ateliere de lucru cu copii, tineri, comunitatea locala si turisti; se va implica in organizarea excursiilor la Fortuna Artes e Oficios (unde se prezinta metodele traditionale de producere a obiectelor din ceramică), precum si un magazin cu produse tradiționale (brânză, vin, ambarcatiuni, ceramica, dulciuri, etc).

Daca esti interesat de acest proiect, trimite CV-ul Europass  in limba engleza + scrisoarea de motivatie pe adresa de email: office@studentplus.ro si/ sau office@voluntar-timisoara.ro

Termen pentru trimiterea aplicatiei la Fundatia Student Plus: 10 decembrie 2014

Termen selectie la organizatia gazda din Portugalia: 15 decembrie 2014

 

Mesajele sunt inchise.