+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Organizatiile non-profit sunt institutiile cu cea mai mare incredere din lume
bottom

March 15, 2012 | In: ,

Agentia de relatii publice Edelman a publicat recent rezultatele celei de-a 12-a editii a Studiului Edelman Trust Barometer . Acesta masoara, in fiecare an, nivelul de incredere a publicului informat (lideri de opinie) in companii, ONG-uri, guverne si mass-media. Anul acesta, pentru prima oara, Edelman a intervievat si publicul larg.

Principala concluzie a studiului arata ca, pe fondul crizei financiare si politice din 2011, increderea in institutiile guvernamentale a scazut dramatic. La nivel global, aceasta a ajuns la 43%, cu 9 procente mai putin decat in anul precedent. Increderea in companii a scazut si ea, dar nu la fel de mult.

Pentru al cincilea an al rand, organizatiile non-profit sunt institutiile cu cea mai mare incredere din lume. In 16 din cele 25 tari in care s-a realizat studiul, ONG-urile sunt mai bine vazute decat companiile.

Nici publicul larg, intervievat pentru prima data in cadrul studiului, nu are mai multa incredere in institutiile statutului. Aproape jumatate din respondenti au declarat ca nu au incredere ca liderii guvernamentali spun adevarul.

Sursa: http://www.stiriong.ro/actualitate/societatea-civila-sub-lupa/studiul-edelman-trust-barometer-pentru

sursa foto: www.blog.cadouriperfecte.ro

Mesajele sunt inchise.