+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Pentru pasionati de stiinta si inovatie…si nu numai
bottom

September 6, 2013 | In: , ,

067_IMG_0465_2Ati auzit de Pomerania? Sa stiti ca nu este un tinut din cartile fantastice din ultimii ani si nici un nume de personaj de serial tv. Recunoastem ca nici noi nu am auzit acest cuvant pana nu am facut cunostinta cu un proiect al Gdynia Innovation Centre organizatia gazda din Polonia. Este un proiect foarte interesant mai ales pentru acei dintre voi care sunteti pasionati de stiinta si inovatie. Acest centru din Gdynia este intr-o zona geografica a Poloniei, Pomerania, incarcata de foarte multa istorie.

Pomeranian Science and Technology Park este locul unde voluntarii isi vor desfasura activitatile zilnice: vor ajuta profesorii si trainerii din parcul stiintific sa organizeze prezentari, workshopuri pentru studenti si publicul larg, vor avea grija de invitatii care vor veni sa viziteze Centrul si participa la diversele experimente stiintifice.

Pentru a va fi mai clar ce fel de proiect este, mai jos gasiti linkul  filmuletului de prezentare de la deschiderea Pomeranian Science and Technology Park. 

http://www.youtube.com/watch?v=Aikw-uMIapM.

Daca sunteti interesati va rugam sa trimiteti aplicatiile pe adresa evs@studentplus.ro  pana in data de 9 septembrie 2013. Stagiul de voluntariat poate fi intre 9-12 luni.

Si nu uitati pentru testimoniale ale voluntarilor nostri in lume accesatihttps://www.voluntar-timisoara.ro/voluntari/ iar pentru ajutor la aplicatii https://www.voluntar-timisoara.ro/cum-sa-devin-voluntar-evs/

Mult succes!!

 

Mesajele sunt inchise.