+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Pentru Voi luminează în albastru Timişoara
bottom

April 1, 2011 | In: , ,

 

 

Fundatia „Pentru Voi”  va invita sa participati la actiunea Light it up blue Timisoara, organizata in data de 2 aprilie, intre orele 19.00-21.00, in Piata Operei din Timisoara, cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului.

Light it up blue este o actiune internationala care presupune ca  fiecare tara membra la aceasta cauza, sa ilumineze o cladire importanta in albastru, ajutand astfel la constientizarea autismului si a persoanelor cu TSA (Tulburari din Spectrul Autist).

In serile de 1 si 2 aprilie, cladiri importante  din America de Nord si din lume – inclusiv Empire State Building din New York City si Turnul CN din Toronto, Canada, Palatul Parlamentului, Bucuresti, isi vor aprinde luminile albastre pentru constientizarea autismului si pentru a atrage atentia asupra importantei zilei de 2 aprilie.

Pentru voi multumeste echipei de fotbal Poli Timisoara deoarece a permis ca in ziua meciului, pe ecranul stadionului sa apara clipul de prezentare a acestei actiuni. Sprijinul echipei de fotbal este important tocmai pentru ca in acest mod, fanii echipei pot afla si ei despre aceasta actiune.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Timisoara, ADP, RATT, Operei Romane, Elba Timisoara.

Finantator: Fundatia Vodafone Romania.

Mesajele sunt inchise.