+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
“Pinnochio” cauta voluntari
bottom

September 5, 2013 | In: , ,

download

Pinnochio este un centru de ingrijire pentru copii. Apartine unei organizati din Belgia si este situat in orasul Peer, o zona plina de verdeata recunoscuta pentru mediul natural deosebit. In acest centru sunt gazduiti copii a caror parinti lucreza intreaga zi si nu au cu cine lasa copii in varsta de pana la 3 ani. Acest centru apartine AFS o organizatie internationala care are ca principal scop organizarea de activitati interculturale prin care copii si tinerii sa invete sa isi dezvolte capacitatile intelectuale dar si sociale. AFS are parteneri in mai mult de 50 de tari.

Singura cerinta a organizatiei este ca viitorul voluntar sa fie un mare iubitor de copii, sa ii placa sa isi petreaca timpul cu ei, iar nevoile lor se fie principala lui preocupare. Voluntarul cautat de “Pinnochio ” trebuie sa fie extrovert si creativ.

Stagiul de voluntariat va incepe in 4 februarie 2014 si va dura 6 luni. Daca va regasiti in cerintele si profilul organizatiei belgiene va invitam sa aplicati cat mai repede pe adresa evs@studentplus.ro. 

Si nu uitati pentru testimoniale ale voluntarilor nostri in lume accesati https://www.voluntar-timisoara.ro/voluntari/ iar pentru ajutor la aplicatii https://www.voluntar-timisoara.ro/cum-sa-devin-voluntar-evs/

Mult succes!!

 

 

 

 

Mesajele sunt inchise.