+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Recomandarea CVT a saptamanii – EVS in Franta la organizatia Together Network
bottom

May 17, 2011 | In: , ,

 

 

 

Organizatia Together Network din Franta va propune un proiect SEV  de care noi ne-am indragostit. E adevarat ca posturile vacante pe care ei le ofera au cerinte un pic mai speciale, adica cauta voluntari cu experienta si indemanare in web design si sailing,  trebuie sa fiti cu experienta pe mare  si sa fii condus singur o barca.

Pentru postul de voluntar webmaster trebuie sa aveti intre 18-25 ani, sa fiti pasionat de media, in special grafica si webdesign si sa va placa sa lucrati in echipa. Cei de la organizatia gazda va vor pune la dispozitie aparatura de calitate pentru desfasurarea activitatilor din cadrul stagiului.

Pentru postul de voluntar marinar trebuie sa aveti intre 18-30 ani, sa fiti capabili sa pilotati singur o barca, sa va placa sa lucrati cu tinerii, sa iubiti marea si sa fiti deschisi sa invatati lucruri noi.

Proiectul are durata de un an de zile, in principal se va desfasura in orasul Metz dar vor fi si depalsari in alte locatii din Franta.

Daca sunteti interesati sa participati va rugam sa trimiteti CV-urile si scrisorile de intentie pe adresele noastre office@voluntar-timisoara.ro si office@studentplus.ro

Adresa site-ului organizatiei din Franta, aici puteti gasi mai multe informatii http://www.network-together.eu/index.php

Mesajele sunt inchise.