+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
SALTO EECA anunta un concurs de fotografie pentru voluntari EVS din proiecte desfasurate in Europa de Est
bottom

May 13, 2011 | In: , ,

 

Daca ati luat parte la un proiect SEV ca si voluntari intr-una din tarile Europei de Est, aveti  ocazia sa va impartasiti experienta voastra si cu altii prin intermediul acestui concurs.  SALTO EECA impreuna cu Polish Embassy in Madrid si Spanish National Agency for the Youth in Action Programme organizeaza acest concurs de fotografie pentru promovarea SEV prin insasi cei care au luat parte la program. Asadar daca ati fost voluntari SEV in Ukraina, Belarus sau alte tari ale Europei de Est puteti concura cu fotografiile voastre cele mai interesante facute in timpul stagiului vostru.

Ca sa participati la acest concurs trebuie sa fi fost voluntar EVS intr-una din tarile Europei de EST sau Caucaz. Fotografiile trebuie trimise pana la data de 20 mai la evsineeca@gmail.com

Cela mai bune fotografii vor fi selectate de catre un juriu, iar castigatorii vor fi invitati sa ia parte la evenimetul UE  Youth Event” sau in activitati destinate tinerilor in Spania. Lista va fi anuntata aici http://www.salto-youth.net/rc/eeca/activitieseeca/evscontest/la inceputul lunii iunie.

Mult succes !!

 

Mesajele sunt inchise.