+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Sustine proiectele care te reprezinta | Cum si unde poti directiona doi la suta
bottom

May 15, 2014 | In: ,

Dragi Prieteni,

Asa cum v-am obisnuit, dorim sa va readucem in atentie principalele proiecte orientate spre comunitate pe care le deruleaza Fundatia Student Plus.

Academia Seniorilor 

Este un proiect social-educativ prin care seniorii pensionari beneficiaza de conferinte si de cursuri de limbi straine si calculatoare. Peste 800 de seniori pensionari au participat pana in prezent la aceste cursuri. In acelasi timp, tinerii traineri voluntari au ocazia sa puna in practica cele invatate in scoala si sa castige competente sociale atat de necesare pentru viitoarea lor cariera si pentru viata.

   
Deschiderea Academiei Seniorilor, mar.2014 Echipa de voluntari a programului 2014

Centrul de Voluntariat Timisoara 

Activitati de promovare a voluntariatului in comunitateactivitati de consiliere si de instruire a noilor voluntari; coordonarea voluntarilor pentru diferite proiecte comunitare; programe de dezvoltare personala pentru tineri voluntari romani si straini; implicarea tinerilor romani in proiecte de voluntariat internationale derulate prin Serviciul European de Voluntariat.

Seminar Principii si valori cu dl Puiu Daneti
Voluntare EVS: Beatriz din Spania si Beverly din Olanda

Proiecte privind egalitatea de sanse si cooperarea inter-generationala

Pe langa sustinerea permanenta pe care o acordam tinerilor cu oportunitati reduse in dezvoltarea personala, in 2013 am derulat proiectul intergenerational “Re-Generation: reinvigorating communities through intergenerational cooperation” (intarirea legaturilor din comunitatea locala prin actiuni comune ale tinerilor si varstnicilor). Pe website-ul proiectului regeneration.studentplus.ro puteti vedea poze si descrierea activitatilor derulate in Timisoara si in comuna Checea.

Colaboram in continuare cu Centrul de Refugiati Timisoara si, pe langa ajutorul material pe care il oferim gratie sprijinului dvs, dorim in acest an sa elaboram o brosura in limba engleza care sa ofere informatii de baza pentru integrarea strainilor in comunitatea locala, in special a solicitantilor de azil si a refugiatilor.

   
Copiii de la Checea si voluntari Student Plus la Scoala de weekend   Colind la Centrul de Refugiati Timisoara, dec.2013

Directionand 2% din impozit poti sustine proiectele care te reprezinta

INFO 2%

Daca inca nu ai directionat 2% din impozitul datorat statului pentru anul 2013, iti reamintim ca inca mai este timp, termenul limita fiind 23 mai 2014. Daca doresti sa directionezi aceste sume catre Fundatia Student Plus – Centrul de Voluntariat Timisoara, formularele si informatiile necesare pot fi accesate la link-urile de mai jos:

Aceste formulare pot fi procurate si accesand www.dgfptm.ro, rubrica Formulare. Ele vor fi depuse la organul fiscal de domiciliu, fie personal, fie prin posta cu confirmare de primire (adresa AFP TimisoaraTimisoara, Str.Gheorghe Lazar, nr. 9 B, 300081, Jud. Timis), pana la data de 23 mai. Puteti, de asemenea, sa aduceti o copie dupa buletin si sa completati formularul la Student Plus – preferabil pana in data de 22 mai, urmand ca noi sa ducem formularele la Administratia Finantelor Publice.

Daca doresti sa directionezi aceste sume spre alte organizatii timisorene, te invitam sa accesezi baza de date pe care voluntarii nostri au creat-o la adresa www.voluntar-timisoara.ro >>> ONG-uri  si sa contactezi organizatiile dorite pentru a solicita informatiile fiscale si bancare in vederea completarii formularelor 2%.

Este important ca fiecare dintre noi sa devina un sustinator al proiectelor comunitare si, de ce nu, un participant activ la proiectele si programele derulate de organizatiile non-guvernamentale.

Te invitam sa cladim impreuna o comunitate solidara.

Cu apreciere,

Echipa Student Plus – Centrul de Voluntariat Timisoara

Mesajele sunt inchise.