+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Sustineti proiectele Fundatiei Student Plus directionand 2% din impozit
bottom

April 6, 2011 | In: , , ,

Fundatia Student Plus Timisoara este o organizatie non-profit fondata in anul 1999 ce dezvolta programe sociale si comunitare pentru beneficiari  de  toate varstele si categoriile sociale. Principalele proiecte pe care Fundatia le deruleaza in prezent sunt: Academia Seniorilor,  Sanse Egale,  Voluntar VIP (infiintarea Centrului de Voluntariat Timisoara martie 2010), Serviciul European de Voluntariat (SEV) si Centrul Media pentru tineri.

Academia Seniorilor este unul dintre programele Fundatiei. Este un program intergenerational de succes ce ofera tinerilor posibilitatea implicarii in comunitate si de exersare a competentelor de trainer, iar persoanelor varstnice posibilitatea de a dezvolta competente atat de necesare intr-o societate tot mai informatizata si mai interculturala, de a socializa si de a-si face noi prieteni.

Voluntar VIP a fost proiectul care  a dus la infiintarea Centrului de Voluntariat impreuna cu un grup de initiativa din care  fac  parte organizatiile  Pentru Voi, Compania Culturala dARTE, Federatia YMCA Romania, Asociatia Crestina “For Help”, Asociatia Femeilor Crestin Ortodoxe Timisoara. In prezent CVT deruleaza traininguri pentru persoane care doresc sa devina voluntari si in acelasi timp plaseaza voluntarii in proiectele altor organizatii.

Serviciul European de  Voluntariat este un proiect TIA finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene,  destinat tinerilor intre 18-30 de ani care doresc sa faca voluntariat in Europa.

Daca doriti sa sprijiniti activitatile Fundatiei Student Plus puteti sa directionati 2% din impozitul dvs. completand formularul 230 (persoanele care au venituri provenite numai din salarii) sau formularul 200 (pentru cei care au venituri si din alte surse decat salarii).

Formularele se depun la organul fiscal de domiciliu, fie personal, fie prin posta cu confirmare de primire (adresa AFP TimisoaraTimisoara, Str.Gheorghe Lazar, nr. 9 B, 300081, Jud. Timis), pana la data de 15 mai. Puteti de asemenea sa aduceti o copie dupa buletin si sa completati formularul la Student Plus – preferabil pana in data de 5 mai, urmand ca noi sa ducem formularele la Administratia Finantelor Publice.

Multumim!


Mesajele sunt inchise.